;
20px

Bun venit în secțiunea dedicată serviciilor corporate!

Suntem o agenție de turism cu o experiență vastă și o înțelegere profundă a nevoilor dumneavoastră de călătorie. Serviciile noastre personalizate sunt adaptate necesităților specifice ale fiecărei companii și ale fiecărui călător în parte.

Indiferent de scopul călătoriei - în interes de afaceri, pentru conferințe sau pentru evenimente de teambuilding, vă putem ajuta la organizarea întregului proces, de la planificare și rezervare la gestionarea itinerariului și asistență pe tot parcursul călătoriei. De asemenea, suntem specializați în organizarea de călătorii corporate de grup, cu opțiuni personalizate pentru cazare, transport, transferuri, tururi și alte activități la destinație.

În plus, oferim servicii de gestionare a călătoriilor de afaceri, care vă permit să economisiți timp și să vă concentrați mai mult pe activitățile de bază ale companiei dvs. Gestionăm toate detaliile călătoriei, de la rezervarea biletelor de avion, cazarea, activitățile locale și transportul terestru și vă oferim rapoarte detaliate privind cheltuielile de călătorie.

La baza serviciilor noastre de turism corporate stau parteneriate solide cu furnizorii de servicii de top, care ne permit să oferim prețuri competitive și servicii de înaltă calitate. De asemenea, suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și schimbări din industria turismului, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. de călătorie.

Dedicați principiului de a vă oferi servicii de calitate și experiențe plăcute, ne dorim să ne priviți ca pe o extensie a echipei pentru ca afacerea dumneavoastră să călătorească mai bine!

Solicita oferta